نحوه ی رفتار با پسر 8 ساله

در این سن شما مشاهده می کنید که پسر شما از بچه ای کوچک و ناتوان تبدیل به فردی شده که حرکت های ظریف او بهتر از قبل شده، ورزش های خاصی را ترجیح می دهد ،قدرت ریسک پذیری پیدا کرده به ویژه زمانی که از دیدرس خارج شده بنابراین صحبت با او در مورد مصون ماندن از خطرات ضروری است. تمرین هر دو مهارت حرکت ظریف و درشت به پیشرفت نقاشی و ساخت سازه و مدل سازی هایش کمک می کند.

کودک پیشرفت هایی عالی درمهارت های شناختی کسب کرده است و تمایل دارد قبل ازاینکه دیگران به او کمک کنند خودش با مسائل درگیر شود. او درخواندن مهارت واعتماد به نفس بیشتری دارد و هدفش از کتاب خواندن کسب اطلاعات است و نه فقط لذت  بردن از یک داستان خوب. او می تواند در دبستان پسرانه خوب در شهران منطقه 5 به کمک اطلاعاتی که از منابع مختلف به دست  آورده است داستان هایی جذاب و با جزئیات زیاد خلق کند. اگر در خواندن تقلا می کند برایش شرایطی فراهم کنید تا موضوعات مورد علاقه اش را مطالعه کند و با حمایت و قوت قلب دادن به رشد او کمک کنید. نوشته های او خوانا تر است و بهتر هم خواهد شد. مهارت ریاضی بهتری بدست آورده است.

اعتماد به نفس او رشد زیادی داشته تا این حد که ممکن است فکر کند توانایی خیلی زیادی دارد بنابراین اگر شکست بخورد دچار غم واندوه زیادی می‌شود. راه حل این مشکل این است که چالش هایی واقعی برای او ایجاد کنید، روی دست آورد هایش تمرکز کنید و به او قوت قلب دهید تا بداند هیچ کس کامل نیست و نمی تواند همه کارها را درست انجام بدهد. او در مورد آینده فکر می کند و جایگاهش در جهان را بیشتر درک می کند، حتی ممکن است بداند وقتی بزرگتر شد می خواهد چه کاری انجام بدهد. گفتگو در مورد چگونگی رسیدن به اهداف، کسب  شایستگی و پیشرفت در مهارت های خاص، به او کمک می کند تمرکز بیشتری روی فعالیت هایش داشته باشد. ممکن است شروع ایجاد وجدان اجتماعی را در او بیبنید که ممکن است در حد نگرانی در باره محیط زیست، مشکلات پناهندگان و یا فقردر جهان  باشد . شما می توانید او را تشویق کنید و به او فرصت دهید به دیگران کمک کند.

مهارت های اجتماعی او به حدی رشد یافته است  که می تواند از شخصیتی مطمئن و مستقل و احساس خود ارزشی بالا به فردی حساس، بیش از حد هیجانی و منتقد از خود تغییر جهت دهد. مزاج او بسیار متغیر است  و ممکن است در یک روز بی ادب، پر رو و پر ادعا، فضول، پرتوقع، مضحک و احمق  جلوه کند. باید اجازه دهید رفتارهای منفی بروز داده شود ولی  وضع محدودیت روی رفتارهای بد  به بچه یاد می دهد در درازمدت رفتارش را مدیریت کند. مورد قبول دوستان واقع شدن بسیار مهم است و به راحتی دوستان بیشتری درمدرسه یا محله پیدا می کند، با این حال این موضوع می تواند به سختی با سیاست‌های روابط او تطبیق داده شود. ممکن است نسبت به فعالیت های خانوادگی که شاید لازمه زندگی شما باشد علاقه‌مندی کمتری داشته باشد.

او شروع به درک بعضی از احساسات برجسته مثل پشیمانی، گناه و شرم می کند واز سوی دیگر درباره تفکرات واحساساتش صحبت می کند. اکنون فرصت مناسبی است که به کودک آموزش دهید خودش را ارزیابی کند. به او راه کارهایی ارائه دهید تا اشتباهاتش را تصحیح کند و خودش را ببخشد. اودر 8 سالگی دیگر نقطه نظرات دیگران و مفهوم مخفی کردن احساسات را درک می کند. او همچنان زمانی که احساساتی می شود  به دنبال حمایت شما است ولی محتاط تر است و احتمالا کمتر دلش می خواهد برای نوازش  در آغوش شما قرار بگیرد.

از ترس‌های رایج میان هشت ساله‌ها می‌توان به آسیب دیدن و زخمی شدن، ربوده شدن و بلایای طبیعی مانند سیل یا طوفان اشاره کرد. حتی ترس از گرم شدن زمین و از بین رفتن منابع طبیعی . این ترس‌ها نشانه رشد درک فرزندتان از دنیا است. همه این رویدادها، اتفاقاتی واقعی هستند که رخ می‌دهند و به آنها در خبرها زیاد پرداخته می‌شود. از آن جایی که کودکان در این سن خودبین و خودمحور هستند (فکر می‌کنند همه فقط به آنها توجه می‌کنند)، به این موضوع فکر می‌کنند که “اگر این اتفاقات بیفتد چه بلایی ممکن است سر آنها بیاید.”

شما می‌توانید به واسطه پیش بینی کردن این اتفاقات، با ترس فرزندتان مقابله کنید و کمک کنید که این قبیل ترس‌ها در او از بین برود. خبرهایی که در معرض دید او هستند را محدود کنید اما درباره آنها صحبت کنید. بلایای طبیعی رویدادهایی هستند که به ندرت اتفاق می‌افتند‌، پس برای او توضیح دهید که احتمال وقوع این رویدادها برای او کم است. به فرزندان‌تان اطلاعات اولیه ایمنی را بیاموزید. بطور مثال اگر او از”آدم‌های بد” می‌ترسد، به او قوانین ساده  برخورد با غریبه‌ها را بیاموزید. برای او مقابله با سوانح و راه‌های پیشگیری از آن را توضیح دهید. (با استفاده از قفل کردن درها، نگه داشتن آب اضافی و سایر تدارکات لازم برای زلزله) به او نشان دهید که چطور واقع‌گرا و در عین حال سودمند باشد.

سر باز زدن کودک از کلاس‌های فوق برنامه

“دیگر نمی‌روم.” هنگامی که فرزند کوچک‌تان تصمیم می‌گیرد فعالیت‌های فوق برنامه‌اش را متوقف کند، چه می‌‌کنید. (مثلاً “دیگر کلاس ورزش نمی‌روم”) فرزند شما هنوز کوچک است و احساساتش برایش اهمیت دارد. اگر او واقعاً از این موضوع ناراحت است، حتماً دلیلی برای پافشاری‌اش وجود دارد.

اول سعی کنید بفهمید که فرزندتان چه چیزی را دوست ندارد. آیا خود فعالیت را دوست ندارد یا با بچه‌ها مشکلی دارد یا شاید از حجم زیاد برنامه‌ای که برایش ترتیب داده‌اید خسته شده است؟ سپس بررسی کنید و ببینید که راهی برای اصلاح این شرایط وجود دارد یا خیر. شاید زمان تمرین فوتبال برای او مناسب نیست. شاید تمرین‌های خصوصی برای او بهتر از تمرین‌های گروهی باشد و برعکس. یا شاید او موسیقی را دوست دارد ولی آن موسیقی خاص را دوست ندارد. انتخاب دبستان خوب و بانشاط در محله ی شهران کمک خوبی است.

توصیه هایی مهم در رفتار با پسر 8 ساله

1.کودکتان آینه شماست هر رفتاری که انجام دهید او با الگو گیری از شما همان عمل را تکرار خواهد کرد پس اگر می خواهید کودکتان صدایش رابلند نکند خودتان نیز در عمل صدایتان را در حد معقول نگه دارید.

2.احساس خود از رفتار او را صادقانه به او نشان بدهید مثلا اگر با کاری ناراحتتان کرد این ناراحتی را پنهان نکنید بلکه به او نشان دهید که ناراحت شده اید.

3.فرزندتان را تشویق کنید، مثلا اگر فرزند شما تکالیف مدرسه خوب خود را که قبلا به موقع انجام نمی داد اکنون درست و به موقع انجام داده به او بگوئید من از داشتن فرزندی مثل تو که تکالیفش را به وقت انجام میدهد افتخار می کنم.

4.به آسانی جلوی کودکتان زانو زده و مقابل او بنشینید بگذارید به واسطه حرفایتان توجه او به شما جلب شود نه اینکه به زور او را وادار به این امر کنید.این عمل یکی از مثبت ترین راههای ارتباطی با کودک است.

5.شنونده ی خوبی برایش باشید و با گفتن کلماتی همچون من درکت می کنم به او آرامش را هدیه بدهید.

6.به قولی که به کودکتان می دهید بیش از هر قولی پایبند باشید،چون باعث شده او به شما اطمینان کند و با شما راحتتر کنار بیاید.

7.حد و مرزی برای روابطتان با فرزند خود قائل شوید مثلا در هر کار شخصی او دخالت نکنید. دستورالعملها ،درخواستها و پاسخهای منفی را تا حد امکان کم کنید تا او دچار ناهنجاری فکری و ذهنی نشود.

8.با او بفهمانید که با داد و فریاد کاری از پیش نمی برد اگر شما به داد و فریاد او برای در خواست چیزی توجه کنید او تصور می کند که به این شیوه به آنچه می خواهد می رسد پس تمام خواست های نا معقول خود را اینگونه بیان می کند.

9.بگزارید مسئولیت کارهایش را خود به گردن بگیرد،به این ترتیب به او کمک کرده اید تا در مقابل بر خورد با مشکلات خود تصمیم بهتری بگیرد و در قبال کاری که انجام می دهد مسئولیت پذیر باشد.

10.به او ارزش دهید و به او نشان دهید که او نیز برای شما اهمیت دارد.او را در کارهائی که از پس آنها بر میاد سهیم کنید به این صورت هم اعتماد به نفس او را به کار انداخته اید هم به شما کمک کرده و هم مسئولیت پذیری در او پرورش می یابد.

11.موقعیت را فراهم کنید تا او خود از حقوقش دفاع کند چون شما همیشه کنار او نیستید که حق اور را بگیرید او باید خود قادر به این کار باشد.

12.لبخند را به چهره فرزندتان هدیه دهید با او شوخی کنید با او بازی کنید و در بازی باعث خنده وی شوید.با یک شوخی ساده می توانید خنده را برای او به ارمغان بیاورید

دسامبر 29, 2020

0 پاسخ به "نحوه ی رفتار با پسر 8 ساله"

ارسال یک پیغام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره

یادگیری لذت بخش همراه با نشاط در کنار خانواده ای هوشمند و دوستانه تا در کنار احنرام به دانش آموزان آرامش اولیا را تضمین کنیم.

فرزندان ما لایق فردایی روشن هستند.
ثبت نام کنید

دوره های محبوب

تماس

کلیه مطالب این سایت متعلق به مدرسه فردای روشن است
X